Oksekød fra Angus

Med baggrund i kødskandaler og skuffelser efter dyrt indkøbte bøffer besluttede vi for nogle år siden, at vi ville være selvforsynende i kød.

Ikke nogen dårlige Contador bøffer her!

Da det er svært at producere så lidt kød at vi selv kan anvende det hele, sælger vi med mellemrum prima oksekød fra unge dyr. Ingen af dyrene er pacet frem med foder - de får lov at vokse sig naturligt store. Dyrene går ude i den friske luft året rundt og får derved masser af motion. Vi har gennem de 10 år vi indtil nu har haft Angus aldrig haft sygdom - dyrene er sunde og raske og dermed totalt medicin frie.

Da vi skulle vælge kvæg race faldt valget naturligt på Aberdeen Angus. Det er et nøjsomt dyr og en af de få kvæg racer, der, ifølge dyreværnsloven, må gå ude året rundt. Samtidig er Augus oksekød også anerkendt blandt kokke: Kvalitets kød når det er bedst. Kødet har en god passende fedtmarmorering, så det er ikke bare mørt, men også meget velsmagende.

 
 

Vil du også have velsmagende kød i din fryser?

Til højre kan du tilmelde dig, så du automatisk får en mail når vi slagter. Så kan du bestille kød efter nærmere aftale. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail (se Kontakt siden eller i bunden af siden).

Slagtning og afhentning

Som kunde er du sikret at kødet overholder alle hygiejne/veterinære krav, da du afhenter kødet direkte hos vores slagter. Man kan efter aftale med os og slagteren være med til at bestemme udskæringerne. Slagteren kan også tilbyde at pakke dit kød i poser alt efter din families størrelse. Man kan tilmed få lavet en del af kødet lavet til de lækreste grillpølser eller spegepølser. Prisen på kødet afhænger af hvor meget slagteren skal gøre udover at slagte og partere kødet. Ring eller mail for mere information.

Avlsdyr

Vil du selv igang med at producere dine egne Angus, så sælger vi også dyr til avl. Dyrene er renstammet Augus så de kan registreres som renracede dyr.