Lammekød til salg

Lammekød skal da ikke smage af "uld"

Vores fårebesætning går ude i naturen det meste af året og de anvendes dels som naturpleje og dels som kød. Vi lader dyrene vokse op stille og roligt og slagter kun unge dyr. Dyrene er absolut sunde og fri for medicin.

Vi slagter typisk i november måned

Lammene bliver ikke propfodret, men vokser sig naturligt klar til slagtning. Derfor er kødet typisk mere magert end de fleste andre producenters kød. Kødet er meget lækkert og vi kan også vejlede dig i anvendelse af kød fra hele dyret. Mange tror fejlagtigt at der ikke er andet end køllen og koteletterne, der er velsmagende! Prøv evt. en Lam Kleftiko som er langtidsstegt ved lav temperatur - det bliver så mørt at du tror det er løgn og kødet falder nærmest af benene af sig selv, så du kan roligt bruge undseelige stykker kød med ben ved. I de fleste opskrifter står der du skal anvende køllen, men det er slet ikke nødvendigt for at du får et lækkert måltid. Tag hvad du ikke ved hvordan du skal anvende og det blive garanteret en succes. Prøv også selv at lave den bedste rullepølse af slaget - det er guf.

Giv lyd fra dig såfremt du er intresseret i at sikre dig det bedste lammekød.